5 důvodů, proč jsou Modbar kávovary dobrou volbou

Petr Košťál
/
21.2.2023

Klasické pákové kávovary známe všichni. Spojujeme si je s lahodnou kavárenskou kávou, typickým syčením páry, vůní kávy a příjemnými baristy. Ale napadlo vás někdy, že by takovéhle kávovary mohly být i minimalistické a nezabírat téměř žádný prostor? Že by mohly být naprosto odlišné, téměř až k nepoznání? Pokud byste svou kavárnu rádi zachovali čistou, vzdušnou a chtěli byste mít nepřetržitý kontakt se svými zákazníky, kávovary značky Modbar vás rozhodně ohromí. Máme pro vás 5 výhod, díky kterým budete tuto technologii chtít okamžitě začít využívat. 

  1. Absolutně neotřelý design, který zákazníky uchvátí

O tom se bavit nemusíme. Stačí se podívat. Tyto kávovary jsou na samém začátku své slávy. Většina lidí nic takového ještě neviděla a to může být právě ta obrovská příležitost. Vrýt se svým zákazníkům pod kůži pomocí tohoto naprosto dechberoucího designového prvku. Wow efekt totiž pravděpodobně nemine nikoho. Barista připravující kávu z Modbar technologie se stane nezapomenutelným zážitkem.

  1. Praktické poslání, které ještě více umocní pozitivní zákaznickou zkušenost

Udržet si příjemnou atmosféru, kvalitní nabídku a přátelské prostředí by měly být hlavní hodnoty každého podniku. Pokud to takhle máte nastavené, věřte, že Modbar vám pomůže v plném rozsahu. Zákaznická zkušenost už nikdy nebude na lepší cestě k úspěchu. Se zákazníky, milovníky kávy, se totiž musí komunikovat. Jak verbálně, tak neverbálně. Je to důležité, protože jen tak si vás a atmosféru vašeho podniku zapamatují. Nenechte si proto nic stát v cestě. Ani velký kávovar vám tuto možnost nesmí překazit. Modbar je schovaný pod pultem, viditelná část je pouze zlomek kávovaru, a díky tomu vám tu komunikaci velmi usnadní. Klient bude moct pozorovat vaši práci, tahy latte artu a přímo cítit vůni celého procesu. Vy na druhé straně uvidíte na zákazníka a budete s ním moci interagovat bez překážek.

  1. Kvalita na prvním místě

A to v komponentech kávovaru i ve výsledném šálku kávy. Obě varianty musí být kvalitní. A to Modbar umí (La Marzocco by se nepustilo do ničeho, čemu by samo nevěřilo). Tyto nevšední kávovary jsou vyráběné z těch nejkvalitnějších součástek. Jsou promyšlené největšími odborníky na světě a jejich funkčnost je skutečně spolehlivá. Pomocí Modbar kávovarů ale hlavně vytvoříte naprosto bezchybnou kávu. Espresso s bohatou krémou, vůní a skvěle vyváženou chutí. Jemnou mléčnou mikropěnu, pomocí které se bude kreslit do šálku jedna báseň. Nebojte se experimentovat, Modbar kvalita vám to dovolí. 

  1. Nadčasové funkce a technologie připravená pro rušný provoz

Možná si říkáte, že je to velmi osekaná verze klasických profesionálních kávovarů. Opak je ale pravdou. Kávovary Modbar se těm normálním známým pákovým kávovarům mohou s radostí rovnat. A to i v rušných provozech. Všechny obsahují dva progresivní bojlery, nabízejí precizní teplotní stabilitu, snadné ovládání a mnoho dalších výhod. Mimo jiné, varianta Modbar AV vám dokonce i umožní využívat dvě hlavy, což je ideální v případě zvýšené fluktuace zákazníků toužících po kávě. Tyto kávovary vás mile překvapí. Jen dávejte pozor, jejich používání je návykové. 

  1. Flexibilita rozvržení pracovního prostředí

Největší perla nakonec. Už jste se také někdy pozastavili nad tím, že byste vlastně uspořádání kávovaru chtěli mít trochu jinak? Parní tryska je moc vpravo, varná hlava příliš uprostřed a celkově se kávovar prostě nevejde tam, kde jste si ho představovali? Tyhle problémy kavárny s Modbar kávovary nemají. Díky uložení kávovaru pod barem si můžete v klidu rozvrhnout pracovní desku tak, jak se vám zlíbí. Chcete mít parní trysku po levé straně páky? Nebo byste kávu připravovali raději na úplném okraji baru? Není problém. Problémem není skutečně nic. Jaké si to uděláte, takové to máte. 

Ať už o Modbaru přemýšlíte z jakéhokoli důvodu, rozhodně tento svůj sen neopouštějte. Investice do zákaznické zkušenosti je vždy potřebná a Modbar vám to brzy vrátí i včetně úroků. Kontaktujte nás.