Nejlepší profesionální kávovar? Jedině La Marzocco!

Petr Košťál
/
21.2.2023

A máme k tomu důkazy. La Marzocco opravdu drží velký náskok před konkurencí a je díky tomu špičkou na světovém trhu kávovarů a baristického vybavení. Nespočet kaváren, restaurací a dalších gastronomických podniků dokáží díky La Marzocco příslušenství uspokojit i ty nejnáročnější milovníky kávy, ze kterých se poté stávají věrní zákazníci. Kvalita nápojů, technologie, uživatelská praktičnost a v neposlední řadě také neodolatelný italský vzhled nadchnou každého, kdo se na kávovar pouze podívá. Sepsali jsme pro vás proto pár podložených důkazů. Ty vás o bezkonkurenčnosti naší značky stoprocentně přesvědčí. 

Nevšední technologie, které zajišťují tu nejvyšší kvalitu nápojů

La Marzocco má mnoho nej. Například technologie bojlerů v kávovarech je naprosto nejlepší a jedinečné. V každém kávovaru najdete totiž dva. I v tom nejmenším domácím pomocníkovi z edice La Marzocco Home. Tato separovaná péče o trysku a varnou hlavu přispívá k nejspolehlivější teplotní stabilitě, což zapříčiňuje nejkvalitněji připravené espresso. Tyto bojlery jsou navíc i tepelně vyztuženy tak, aby si uchovávaly potřebnou teplotu a zároveň spotřebovaly co nejméně energie. Už jen tato skutečnost přináší mnoho výhod, co myslíte?

Potřeba je také zmínit kompatibilitu s chytrými telefony. Pomocí aplikace se snadno a rychle připojíte ke svému kávovaru, díky čemuž ho můžete například zapnout či vypnout, a to bez vaší nutné přítomnosti. Jednoduše na dálku. 

Kvalita a nesmrtelnost

Pečlivě vybíraný materiál, ze kterého tvoříme, prochází tvrdými zkouškami. Jsme velmi nároční, a proto máme v týmu ty nejprofesionálnější vývojáře a baristy, kteří vědí, co dělají a chtějí to dělat co nejlépe. Díky tomu všichni moc dobře víme, že s kávovarem být problémy nesmí. Kávovar je základní stavební kámen každého provozu, proto vám můžeme zaručit, že La Marzocco s vámi bude napořád. Kávovary nemají omezení v počtu nápojů a se správnou péčí se opravdu nemusíte bát poruch.

Široký výběr kávovarů přesně podle vašeho gusta 

V portfoliu máme 12 skvělých a spolehlivých kávovarů plus dva profesionální kávomlýnky. Jsme připraveni na ty nejnáročnější podniky, malé domácnosti i bezstarostná bistra. Při vývoji myslíme opravdu na každého. 

Naše bestsellery:

Linea Mini a GS/3 zastupují naši odnož La Marzocco Home. Jsou to zmenšené verze klasických kávovarů – skvělou kávu si totiž zasloužíte i v prostředí domova. Tyto roztomilejší kusy jsou ale naprosto totožné s těmi profesionálními. Je to důkaz toho, že kvalita je pro nás opravdu posvátná. 

Zmenšené espresso kávovary mohou mít ale více podob. Například Stradu EP je možné poptat i jednopákovou. Hodí se například v momentě, kdy víte, že více pák prostě neuživíte, ale zároveň trváte na naprosté spolehlivosti, luxusu a bezprecedentním lesku. Je to kávovar, na jehož vývoji spolupracovalo mnoho baristů. Už z toho důvodu je, co se týče uživatelského hlediska, naprosto okouzlující.

Mezi nejprodávanější kávovary standardní velikosti patří Linea Classic S. Tento model prošel téměř nedávno velkou renovací. Eliminovali jsme veškeré potenciální slabiny a vytvořili jsme opravdu nesmrtelný kávovar, který zabezpečí prakticky každý gastronomický provoz.

Poté je tu například KB90 – přístroj, který šetří čas a úsilí baristům. Myslíme totiž i na ty nejmenší detaily. KB90 totiž disponuje naprosto novou technologií upevnění pák. Baristé díky tomu nemusí tolik vytáčet zápěstí. Další skvělou novinkou je zde samočištění i v průběhu využívání. Tento kávovar prožene párou ústrojí po každé extrakci a dokonce i trysku po každém šlehání mléka a to bez pomoci. Barista se tak nemusí během náročného dne zabývat těmito detaily a na konci dne není čištění kávovaru tak náročné.

Prohlédněte si celou naši nabídku, věříme, že budete nadšení. A vlastně nejen vy. Jen počkejte na ty nadšené výrazy zákazníků, kteří poprvé ochutnají kávu a zažijí vteřiny plné La Marzocco. Kontaktujte nás, těšíme se na spolupráci.